Satürn'le Nasıl Başa Çıkılır?


time flies HQ Wallpaper
Para kazanmaksa amaç, bir şekilde kazanılır. Niyeti bozsanız, dolandırıcılık yapsanız kısa zamanda çok paranız olabilir ama ne kadar kendinizi zorlarsanız zorlayın, ne kadar niyeti bozarsanız bozun, ‪‎ZAMAN‬ kazanamazsınız.

Zaman, yeryüzündeki en kıt ve en kıymetli kaynaktır. Yeryüzündeki zamanımız devamlı azalır. O yüzden zaman, Satürn'dür. Azalan, eksilen, yok edebileceğini hissettirendir.
Kuvvetli bir ‪‎Satürn‬ bu dünyadaki kıt zamanının farkındadır. Kuvvetli Satürn'ü olanlar vakitlerini boşa harcamak istemez. Kısıtlı ömürlerine mümkün olduğunca çok şey sığdırmaya çalışır.
Satürn, ‪‎Terazi‬'deyse yükselmiştir. ‪‎Oğlak‬ ve ‪Kova‬'da kendi evindedir. ‪Boğa‬, ‪Başak‬ ve ‪‎Ikizler‬'de de rahattır. En ideali 3, 6, 11.evlerde yerleşmiş olmasıdır ama nerede yerleşmiş olursa olsun, dostları ‪Merkür‬ ve Venüs'ten destek alırsa kuvvetlenir. Vedik'e göre, Satürn ‪#‎Venüs‬'ün veya Merkür'ün karşısında veya onlara kare açı yapıyorsa, kuvvetlenir.
Satürn'e kavuşan gezegenler ise zora girer. Hem kendileri Satürn'ün etkisinde kalır hem de onlar Satürn'ün odağını bozar. En ideali Satürn'ün tek başına olmasıdır.




Sonraki YazıSonraki Kayıt Önceki YazıÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder